Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Louisiana

Proprietate de vânzare în Lousiana

Se învecinează cu Texas, Arkansas, Mississippi, în timp ce la sud este spălată de Golful Mexic.

Louisiana este cunoscută prin mai multe porecle: statul Pelican (oficial), statul Bayou, copilul Mississippi, statul creolic, paradisul sportivului, statul zahăr și boot-ul. Granița de est este râul Mississippi, iar Golful Mexic este la sud. Punctul de vedere este cel de-al 25-lea în Statele Unite, acesta a crescut cu 0,47% în prima jumătate a anului 2016, iar previziunile de creștere estimează o creștere constantă de 1,8% până în 2020.

Când oamenii se gândesc la Louisiana, gândiți-vă la New Orleans, orașul este mai mare și mai modern decât întreaga lume. Este un oraș unic și excentric de oală de topire fără precedent, cu puternice influențe spaniole și franceze. Deci, este un loc ciudat dar interesant în căutarea unei proprietăți de vânzare în Lousiana.

În fiecare an, peste un milion de vizitatori se înfruntă în "Crescent City" pentru a lua parte la festivitățile exuberante care au condus la Mardi Gras (Fat Tuesday), o petrecere de stat în opt parohii din Louisiana.

Datorită acestui eveniment de renume mondial, în plus față de Festivalul de Jazz din New Orleans și de iubirea pe tot parcursul anului și de muzica live în districtul istoric, este una dintre cele mai importante atracții ale Statelor Unite.

Clădirile din New Orleans sunt printre cele mai scumpe din Louisiana, departe de a fi comparabile cu cele mai scumpe proprietăți din Statele Unite.

New Orleans este, de asemenea, un oraș al artiștilor. New Orleans are mai multi artisti, designeri si oameni care lucreaza in mass-media decat 90% din comunitatile din America.

Tot astăzi, nu se poate vorbi de Louisiana cu menționarea lui Katrina uraganul că în 2005 au fost uciși peste 1500 de oameni în stat, provocând daune materiale de peste 108 miliarde de dolari la nivel regional și au deplasat aproximativ două milioane de oameni în Louisiana.

Cu 63% din cererile de pierdere a dreptului de proprietate din cauza lui Katrina, oficialii locali și de stat au încercat să reconstruiască cartierele și orașele câte o casă la un moment dat. În timp ce unele zone din Louisiana au fost puternic lovite și inundate, în special în secolul al IX-lea din New Orleans, altele au fost cruțate. Reconstrucția a însemnat nu numai întoarcerea turiștilor, ci și populația din Louisiana și piața imobiliară. Statul a devenit unul dintre cele mai bune locuri pentru proprietăți de vânzare în Louisiana.

Baton Rouge, capitala statului și cel de-al doilea cel mai mare oraș, nu a suferit pagube serioase, dar a fost, de asemenea, afectată de uragan. Multe persoane strămutate din New Orleans și alte comunități de coastă au migrat în Baton Rouge, la 80 de mile nord-vest de New Orleans, punând presiune asupra serviciilor orașului, școlilor și guvernului. În zilele și săptămânile imediat următoare lui Katrina, populația din Baton Rouge sa dublat.

În acest fel, proprietatea de vânzare în Louisiana este mai puțin costisitoare.

Având în vedere climatul subtropical al statului, orașele mici din Louisiana comercializate de stat sunt locuri de pensionare excelente. Unele dintre aceste orașe sunt Lacul Charles, un oraș port cu o industrie de jocuri de noroc; sediul central al râului Red și un mare parc industrial plin de companii tehnologice; și Monroe, un vechi port de bumbac pe râul Ouachita care a dat naștere companiei Delta Airlines.

  •  
    Mutarea la New Orleans: tot ce trebuie să știți despre Louisiana

    America, în mărimea și vasta sa, prezintă, de asemenea, numeroase diferențe între diferitele state membre care o compun. Dacă în nord sau în continentul sud-american, locul visează să viziteze și în cazul în care pentru a cumpăra o proprietate, vă Realigro'll ajuta să găsiți soluția cea mai potrivit ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 30695

DE VÂNZARE Conac, Louisiana, Lafayette, Opelousas, 419 N Court Street

5,590,570.88RON
DE VÂNZARE
Conac

538.47 m²
Amplasat pe un bloc oraș întreg în al treilea cel mai vechi oras din Louisiana, această moșie amintește vizitatorilor Tara, maiestuos plantație de ori...
Cod. 6558

DE VÂNZARE Camping, Louisiana, Baton Rouge, Baton Rouge, Baton Rouge

1,449,407.26RON
DE VÂNZARE
Camping

1800 m²
jurnal de cabină în apropierea râului, destul de zonă, Are două iazuri şi acasă de către râu.
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB