DE VÂNZARE Conac, Opelousas, Lafayette, Louisiana, 419 N Court Street

DE VÂNZARE - Cod. 30695

  • Tipologie: Conac
  • Zona: 538.47 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2

Amplasat pe un bloc oraș întreg în al treilea cel mai vechi oras din Louisiana, această moșie amintește vizitatorilor Tara, maiestuos plantație de origine în filmul "Pe aripile vantului". Construit in anii '20 Roaring (1927), și actualizate cel mai recent în 2012, Dubuisson Estate a fost restaurat meticulos.
Acest conac istoric oferă 7 dormitoare, 5 bai (3 bai complete si 2 bai si jumatate), stâlpi maiestuoase, 5 seminee de lucru, o scara centrala de măturat strada, camara, bucatarie, o camera unui Butler oficial de luat masa, o sală de mic dejun, un salon de femei, un mare salon, saună, cabină mansardă, suita de master, cu o zonă separată de dormit și o pivniță de vinuri vechi. Există motive întemeiate expansive, care includ 200+ an copaci vechi de stejar, amenajare a teritoriului matur, un bazin de înot, o curte spatioasa cu o casa de transport (complet cu un frumos trase de cai), înconjurat de un gard de intimitate. Locuinta are peste 10.000 mp utilizabilă. Picioare +/- sub acoperiș.
Acest lucru impunătoare Colonial Renașterii acasă continuă să emane un aer de gentility de sud și rafinament.
Conacul este Dubuisson una dintre casele cele mai fotografiate din Louisiana. Acesta a fost locul preferat al multor colectori de fonduri de prestigiu și setarea opulentă a ajutat organizațiile de caritate și mai mulți politicieni actuali ridica mii de dolari.
Edward Benjamin Dubuisson a fost un proprietar de plantație bogat și proeminent (plantația lui cuprindea 3.000 de acri), bancher și om politic. El a comandat această casă pentru a reflecta statutul său afluent și respectabil în societate. Astăzi, Dubuisson Estate rămâne una dintre cele mai bune testamente din Louisiana la o epocă trecută.
Unele originale mobilier de epocă la domiciliu rămâne. Alte tipuri de mobilier perioada poate fi achiziționat.
Fotografii suplimentare și Preț la cerere.
Broker de participare de bun venit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB